David Müskens

David is arbeidsrechtspecialist. Sinds het begin van zijn advocatencarrière in 2012 heeft David uitgebreide (proces)ervaring opgedaan in zaken over onderwerpen als ontslag (al dan niet op staande voet), re-integratie, disfunctioneren en (wijziging van) arbeidsvoorwaarden. In 2017 heeft David dé specialisatieopleiding op arbeidsrechtelijk gebied – de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) – met succes doorlopen. David is lid van de Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA). 

David vindt het belangrijk dat zijn cliënten snel weten waar zij aan toe zijn en geeft zijn cliënten daarom persoonlijk, gedegen en eerlijk advies. Zijn doel is altijd om het best mogelijke resultaat voor zijn cliënten te bereiken, of dat nu is door de zaak te schikken of door de gang naar de rechter te maken.

David heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene praktijk (civiel recht) en Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.