reviewawards 2020 bekend gemaakt!

Huijzer Advocaten beoordeeld met een 9,7!

22 december 2020

Op de valreep van 2020 zijn de jaarlijkse resultaten bekend gemaakt van Advocaatscore.nl: welke advocatenkantoren scoren het hoogst op het gebied van cliënttevredenheid? 

In 2019 eindigden we op een verdienstelijke 5e plaats met een score van 9,4 op basis van 46 beoordelingen. Dit jaar zijn we geëindigd op plek 17 op basis van 36 beoordelingen. Onze cliënten waardeerden dat met een 9.7 en daar zijn wij hen wederom ontzettend dankbaar voor. De waardering van onze cliënten is waar we het voor doen!

Hun geplaatste reviews zijn immers van grote invloed op de keuzes die potentiële nieuwe cliënten maken bij hun zoektocht naar het vinden van een advocatenkantoor dat bij hen past, Niet alleen op juridisch vlak maar ook gevoelsmatig moet een advocatenkantoor bij iemand passen. Die twee ingrediënten zijn wat ons betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden.

We realiseren ons maar al te goed dat een dergelijke score in de jaren hierna moeilijk te overtreffen zal zijn. Het enige dat we kunnen doen is ons werk blijven voortzetten zoals we dat altijd al hebben gedaan en daar zullen we ons tot het uiterste voor blijven inspannen, 

Huijzer Advocaten feliciteert de winnaars:

1) Kroes Advocaten, 105 beoordelingen, score 9,8 2) Everaert Advocaten, 105 beoordelingen, score 9,8 en 3) Ace Letselschade Advocaten, 89 beoordelingen, score 9,3