samenwerking Huijzer Advocaten en Insolving

Samenwerking Huijzer Advocaten en Insolving

21 juni 2021

Vanaf 1 mei 2021 werkt Huijzer Advocaten samen met Insolving. Insolving is een uniek samenwerkingsverband van insolventieadvocaten, financiële specialisten, fiscalisten en (insolventie)mediatiors en heeft dus alle disciplines in huis om organisaties met financiële problemen (verder) te helpen.

Alle aan Insolving verbonden professionals zijn gespecialiseerd in het werken met en voor (potentieel) insolvente organisaties. De gekozen teamaanpak is uniek. Elk basisteam bestaat minimaal uit een insolventierecht advocaat en een financieel insolventie specialist. Daarnaast beschikt Insolving over een schil van aanvullende insolventiespecialisten die waar nodig kunnen worden ingeschakeld. Of het nu gaat om een herstructurering, een doorstart, de WHOA, surseance of faillissement; binnen deze samenwerking is voor elk financieel probleem specifieke kennis aanwezig om de toekomst weer rooskleurig(er) te krijgen en een brug te slaan tussen schuldenaar en schuldeisers.

Met de samenwerking via Insolving kan Huijzer Advocaten u nog beter van dienst zijn op insolventierechtelijk gebied. Meer informatie over Insolving is te vinden op de website van Insolving.